Capacitaciones [28510]

FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
Programa Doctoral en Ciencia de alimentos
Dr. Milber Oswaldo Ureña Peralta
Dr. Milber Oswaldo Ureña Peralta
Ureña Peralta, Milber Oswaldo
CURSO
Curso Doctoral ANDEAN UNDER-UTILISED CROPS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS
Virtual Sincrónico - On Line en Vivo
Plataforma ZOOM
CALIDAD E INOCUIDAD
29/04/2024
3/05/2024
4:00 p.m. – 8:00 p.m.
16

Curso a nivel doctoral para estudiantes del PDCA y externos.

Ampliar conocimientos de los participantes sobre la temática abordada.

Conocimiento de los avances en ciencia y tecnología de cultivos andinos.

Clases magistrales con la participación individual y en equipos de estudiantes.

Doctorandos y profesionales de especialidades afines.

1

“ANDEAN UNDER-UTILISED CROPS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS”

-  Inauguration

Dr. Eduardo Morales, Dean FIAL Dr. Carlos Gomez/Roseanna Avento, Embassador of Finland

29 de abril

1

-  Nutritional value of Peruvian crops

Ritva Repo de Carrasco

29 de abril

1.30

-  Postharvest  technologies and  traditional uses

Dr. Sander Perez and/or Dra. Daysi Rosario Perez

29 de abril

1.30

-  Functional aspects of Andean crops

Dr. Jukka-Pekka Suomela

30 de abril

1.30

-  Nutrition and health

Dr. Carlos Gomez

30 de abril

1.30

-  Native Coco

Dra. Gabriela Chire

30 de abril

1.30

-  Native fruits LC-MS based metabolomics and applications in food and nutrition research

Dr. Kati Hanhineva

02 de mayo

1.30

-  Plant proteins and sustainability

Dr. Marjukka Kolehmainen

02 de mayo

1.30

-  Product development: Rheological and textural characterization of gluten-free doughs based on Andean grain flours. Development and characterization of gluten-free breads. Application of tarwi okara in the development of mayonnaise-type emulsions.

Dr. Julio Vidaurre Ruiz

03 de mayo

4

Total de horas

16